ANTALYA / DÖŞEMEALTI - Kömürcüler İlkokulu

1,2,3 Merkelerimdeki Güç

Şimdi Dön Doğaya Dön E-Twinning Projesi

Nis

Okulöncesi öğretmenimiz Muhsin Yenen' in de dahil olduğu "1,2,3 Merkezlerimdeki Güç" eTwinning projesinde sona yaklaşılıyor.

Kuruculuğunu Hilal Turan ve Nagihan Şimşek'in yapmış olduğu projede çoğunluğu Antalya ve ilçelerinde görev yapan aynı zamanda İstanbul ve Şanlı Urfa illerimizden de katılan; Burcu Yıldız Morgül, Enes Halil Hata, Nihal Şan, Nurten Telli, Selma Kesim ve Sevval Çetin adlı öğretmenlerimiz de ortaklar arasındadır.

Okulöncesi eğitimde, öğrenme merkezlerinin önemine değinilen proje Kasım ayında başlamıştır.

Okulöncesi öğretmenimiz Muhsin Yenen  "1,2,3 Merkezlerimdeki Güç" eTwinning projesi hakkında kısaca şu bilgileri aktarmıştır:

"Öğrenme merkezleri çocukların serbest oyun oynama gereksinimlerini karşılamak için sınıf içerisinde düzenlenmiş alanlardır. Öğrenme merkezleri etkinlik planlarımızda yer alan kazanım ve göstergeler doğrultusunda seçilmiş farklı materyalleri de barındıran, birbirinden çeşitli malzemelerle (çocuk boyundaki dolap/raflar, pano, farklı renkte halılar, yer döşemeleri ya da yere yapıştırılan bantlar, vb.) ayrılmış olan oyun alanlarıdır.

Sanat merkezi, Müzik merkezi, Blok merkezi, Dramatik oyun merkezi, Fen ve doğa merkezi, Kitap merkezi sınıflarda olan başlıca öğrenme merkezlerimizdir.

Bizler de projemizde, sınıfımızdaki her ay farklı bir öğrenme merkezinde çeşitli etkinlikler ile öğrenme gerçekleştirerek bu merkezlerin önemini vurgulayacağız.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI  KÖMÜRCÜLER İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN EVLERİNDE ÇOŞKUYLA KUTLANIYOR.